interweb.mk

Водечка Поддршка

interweb.mk нуди сеопфатна поддршка за сите нови и постоечки клиенти - пред и по продажба на решенијата. Брз и професионален одговор за реализација или решение на проблемот кој го имате.

Одлични Цени

Ние нудиме високо квалитетни услуги по најниски можни цени на пазарот. Ако некогаш имате прашања во врска со цените или сакате сопствена понуда, не двоумете се да нѐ контактирате преку е-маил на info(at)interweb.mk или преку долунаведениот линк за контакт.

Загарантиран Uptime

Ние обезбедуваме неверојатен uptime за сите наши услуги. Сите наши услуги имаат загарантиран uptime од 99%, со исклучок на претходно закажаните прекини за да се направи надградба или одржување.

Заедничко Хостирање

Заедничко веб хостирање за вашите веб-сајтови, блогови, е-продавници или друго што сакате да прикажете во вид на веб-сајт! Заедничкото хостирање со крајно прифатлива цена е адекватен начин да се започне со веб развој.

Виртуелен Дедициран Сервер

Виртуелни сервери (ВДС или ВПС) се виртуелни сервери создадени на вистински, физички дедициран сервер. Оваа услуга нуди голем дел од можностите на Дедициран сервер но не доаѓа со сите можности. Оваа услуга нуди добри можности за хостирање со ниска цена.

Загарантирана Слобода

Повеќето веб хостинг сервиси се под јурисдикцијата на САД која е тесно поврзана со слободата на изразување, објавување содржина и на начинот на користење на услугата. За разлика од другите, нашите офшор хостинг услуги ви нудат безбеност, приватност и слобода.